Egy kis türelmét kérjük, keressük az Ön számára legjobb ajánlatot.

Nyírségi Turistavarázs
 • magyar
 • english
 • deutsch
 • rumeno
 • slovenski
 • lengyel
 • русский

Keresés

Szálláshely »

Események »

Étteremek »

Látnivalók

Elérhetőségek

 • Nyíregyházi Turisztikai Nonprofit Kft.

  „Az év TDM szervezete”

  Nyíregyháza, Turisztikai Információs Központ
  4400 Nyíregyháza,
  Kossuth tér 1.
  T.: 42-310-735
  F.: 42-310-735

  tdm@nyiregyhaza.info.hu

Nyírség Turizmusáért Egyesülat

Aquarius Fürdő

Sarkany Wellness

KIsvakond

Svájci Lak

Korona Hotel

Levelek Tócentrum

Zsindelyes Pálinkafőzde

Kakukk Étterem

Nyilas Fogadó

Nyilas Fogadó

Nyilas Fogadó

Nyilas Fogadó

Nyilas Fogadó

Centrál Hotel és Étterem

PocketGuide

PocketGuide - Városnézés okos telefonnal Nyíregyházán és a Nyírségben Az ideérkező turisták számára ingyenesen elérhető az iOS és Androidos okos telefonokon a TDM által összeállított három túraútvonal - a nyíregyházi belvárosi ...

PocketGuide - Városnézés okos telefonnal Nyíregyházán és a Nyírségben

Az ideérkező turisták számára ingyenesen elérhető az iOS és Androidos okos telefonokon a TDM által összeállított három túraútvonal - a nyíregyházi belvárosi séta, a sóstói séta és a nyírségi kirándulás.
Az interaktív vezetéseket az egyik legnépszerűbb mobil alkalmazás a PocketGuide túravezető szoftver használatával hozták létre, amely egy többszörösen Innovációs Díj nyertes, GPS alapú okostelefon-alkalmazás. Az applikáció ingyenesen letölthető a Google Play Áruházból, illetve az Apple Storeból és az okostelefonok mellett tableteken is használható. Csak a program egyszeri letöltéséhez szükséges internet kapcsolat, ezt követően a túra során internet nélküli üzemmódra lett tervezve az alkalmazás, így a felhasználóknak nem kell a roaming adatforgalmi díjak miatt aggódniuk.
A program segítségével a turista önállóan végigjárhatja az útvonalakat, úgy mintha személyes idegenvezetője vagy egy barátja mutatná be a legfőbb nevezetességeket. Előnye, hogy saját tempójában haladhat, a saját igényeinek megfelelően. A lejátszás nemcsak leírást és képeket tartalmaz, hanem hanganyagot is, ettől válik még életszerűbbé. A közkedvelt helyekről szóló információk nemcsak magyarul, hanem angolul és németül is elérhetők.
A túrák a következő linkről célirányosan érhetőek el:
nyiregyhaza.lp.pocketguideapp.com